Civilizációs betegségek laboratórium


Korszerű automatákkal történő vizsgálatok. Gyors segítség a helyben, aznapi eredménnyel készülő viszgálatoknak köszönhetően.

CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK


Mit jelentenek a civilizációs betegségek?


A civilizációs betegségek túlnyomórészt a nem megfelelő életvitel eredményeként alakulnak ki.

Ebbe a körbe tartoznak többek között a daganatos megbetegedések bizonyos fajtái [pl.: vastagbélrák], a magas vérnyomás, a koszorúér betegségek, a cukorbetegség, az elhízás, a különféle ízületi bántalmak, a csontritkulás, az alvászavarok, a pánikbetegség és a depresszió is.

KÜLDETÉSÜNK


Egy helyen biztosítunk minden vizsgálatot


Nincs külön utánajárás, nincs hosszú várakozási idő. Nálunk az összes szükséges vizsgálatot el tudja végeztetni, többnyire a megjelenés napján elkészülő vizsgálati eredménnyel.


  • Minden vizsgálat egy helyen
  • A mintavétel napján vizsgálati eredmény
  • Néhány perc az egész
CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK LABORATÓRIUM


Szeretné részletesebben megismerni a civilizációs betegségeket?


A civilizációs betegségek túlnyomórészt a nem megfelelő életvitel eredményeként alakulnak ki.


Ebbe a körbe tartoznak többek között a daganatos megbetegedések bizonyos fajtái [pl.: vastagbélrák], a magas vérnyomás, a koszorúér betegségek, a cukorbetegség, az elhízás, a különféle ízületi bántalmak, a csontritkulás, az alvászavarok, a pánikbetegség és a depresszió is.

Az orvostudomány hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi száz évben, ugyanezen idő alatt a városi lakosság egészségi állapota nem javult ugyanolyan mértékben. A legszembetűnőbb növekedés az immunrendszer legyengüléséből adódó daganatos, allergiás, betegségeknél tapasztalható. Emellett olyan kórok, amelyek néhány évtizeddel ezelőtt még az idősebb korosztályokra voltak jellemzőek, mára egyre fiatalabb nemzedéket sújtanak. A civilizációs betegségek azért hódítanak a mai világban, mert a ma embere zömében ülő munkát végez, sokszor napközben étkezni sincs ideje, ezért a vacsora válik számára a legjelentősebb étkezéssé. A mozgáshiány, az ülő életmód teljesen természetellenes, és ezért nagy veszélyeket rejt. Ennek következménye lehet az elhízás, egyes anyagcsere- és mozgásszervi betegségek.

A másik fő probléma a táplálkozás minősége. Idő hiányában gyakran sajnos olyan ételeket eszünk, melyek adalékanyagokat, tartósítószereket tartalmaznak, melyek rendszeres fogyasztása folyamatosan mérgezi szervezetünket.

Tehát a mai ember mind több testidegen anyagot tartalmazó élelmiszert fogyaszt, kevés természetes táplálékot, rostanyagot, és kevés folyadékot iszik, viszont sokat ül, alig mozog, ebből következően sokan székrekedésben szenvednek. A salakanyag, ami a széklettel naponta eltávozna, esetleg csak hetente egyszer-kétszer ürül, így a méreganyagok nagyobb mennyiségben felszívódnak és lerakódnak a szervezetben.

A helytelen táplálkozás miatti elhízás következtében zsíros a máj, a zsír lerakódik az erekben, az erek összeszűkülnek, az érszűkület következménye pedig a magas vérnyomás, ami megnöveli az agyvérzés és az infarktus kialakulásának kockázatát. A szervezetünket érő folyamatos negatív behatások következtében az immunrendszerünk legyengül és ennek egyik eredménye az évről-évre növekvő számú allergiás megbetegedés, a daganatok kialakulása és a csökkenő védekező képesség vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben. A számítógépek, légkondicionálók, mobiltelefonok elektroszmogot gerjesztenek – az ebből adódó betegségek első jele a levertség, a fáradékonyság, az alvászavar.

Hogy érdemben tehessünk a civilizációs betegségek ellen, komoly életmódváltásra és tudatos gondolkodásra van szükségünk!

Az általam működtetett laboratórium ezekre a hatásokra válaszolna vizsgálatai által. A vizsgálatok a kor színvonalának megfelelő korszerű automatákkal történő elvégzése megteremtené az emberek számára a gyors orvosi segítséget azáltal, hogy a vizsgálatok helyben készülnének, és naponta visszajelzést kapnának a vizsgálatok eredményeiről.